Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hosszú idő után végre találtam valaki olyat, akitől azt kaptam, amit vártam, és bebizonyosodott, hogy az elmúlt másfél hónap, az nem csak szövegelés volt, hanem ez a férfi tényleg úgy szexel, ahogy állítja. Szeretem, ha egy férfi kicsit keményebben ér hozzám és nem porcelánbabaként kezel, de közben csókolózni is lehet vele. Szeretem, ha tud játszani a farkával, a ritmussal, és ha kőkeményre merevedik a farka és nem gumifób.

Na ezt most itt mind megkaptam egyszerre, némi humorral fűszerezve, ami csak még élvezetesebbé tette az egészet. Miután megérkezem a tetthelyre, én már nem szeretem beszélgetéssel húzni az időt. Ha eljutok arra a pontra, hogy elmenjek egy férfi lakására, akkor én ott már szexet akarok a lehető leghamarabb. Nem tudom, hogy 5 percnél többet töltöttünk-e el azzal, hogy megigyak egy pohár vizet, de amilyen hamar csak lehetett az ölébe ültem, hogy a puncim érezhesse az állítólag akkor már órák óta merev farkát.

Kellemes volt a nyelvét a számban érezni, miközben a csípőmet egyre jobban húzza a farka felé. Puncimmal még ruhán keresztül is éreztem, ahogy egyre keményebben nyomódik nekem. Nem bírtam tovább ellenállni, látnom kellett, és a számba venni azonnal. A napokban olvastam egy cikket arról, hogy vannak olyan férfiak, akik azért nem szeretik, ha szopják őket, mert lealacsonyítónak érzik a nővel szemben. Szerintem meg nincs is annál nagyobb élvezet, mikor ott térdelek egy férfi előtt, akinek előttem meredezik a kemény farka és végig cuppoghatok minden egyes négyzetcentiméteren, magamba szívhatom és a nyálamtól tocsoghat az egész. Perverz módon én azt is élvezem, ha ilyenkor a hajamba markolnak és elkezdik kefélni a számat.

Nemsokkal ez után ledöntött a földre és ő kezdte nyalni a puncimat. Hosszú idő után ő volt az első, aki nem neki esett rögtön a csiklómnak, hanem a bugyimon keresztül végigcsókolta az egész puncimat, aztán először finoman majd egyre keményebben kezdett nyalni, miközben egyre vadabbul kefélt az ujjaival. Ez volt az első alkalom, mikor elélveztem. Nem egy mindent elsöprő orgazmus volt, de annyira elárasztott nedvességgel, hogy már csak azt vártam, mikor jön belém a farkával.

Visszaült a kanapéra én meg beleülhettem végre, már ettől majdnem elélveztem megint, de végül még jó pár mozdulat kellett hozzá, hol lassan mozogva, hol meg vadul meglovagolva. Csak ültem az ölében, a farkával magamban és mozdulni is alig bírtam, csak élveztem, ahogy a testemben szétárad a lüktetés. Ő finoman néha felém lökte a csípőjét, leírhatatlanul élvezetes mozdulatok voltak ezek.

Ami ezután jött az leginkább egy pornófilm jeleneteihez hasonlított. Hátulról dugott meg állva, miközben a kanapé karfájára hajoltam, egy idő után már nem akartam a lábammal támaszkodni, így inkább felemeltem a levegőbe. Kicsit nyomta így a karfa a hasamat, de annyira jó volt ez így, hogy az a pici fájdalom nem igazán érdekelt. Én ekkor értem el arra a pontra, ami már majdnem ahhoz volt hasonlatos, amit Szexzsenivel átéltem, így az ez után következő események már kicsit összefolynak. Szeretem, ha a szexben eljön egy olyan pont, amikor az agyam kikapcsol, és már semmi más nincs, mint egymás élvezete. Így nem tudom megmondani melyik volt előbb, hogy ezután seggbe dugott-e vagy én voltam az, aki az ő fenekét nyalta, de valójában teljesen mindegy is volt. A következő pillanat, amire emlékszem, hogy ismét előtte térdelhetek, a farka egyre erősebben lüktet a számban, és hangos nyögések és lábremegés közepette teleélvezte az arcomat és a számat.

Csak remélni tudom, hogy a következő menet nem másfél hónap múlva lesz vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://hungrygirl.blog.hu/api/trackback/id/tr734746996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása